PAST Training & coaching

Past bv richt zich op training en coaching van het middenkader in de technische sector. Daarbij moet u denken aan scheepsreparatie- en scheepsbouwbedrijven, maar ook aan offshore en industriële onderhoudsfirma’s.

Past organiseert trainingen voor technisch geschoolde medewerkers van wie door verandering van functie ineens aanvullende leidinggevende en organisatorische vaardigheden worden verwacht. Denk bijvoorbeeld aan de lasser die vanwege zijn lasserkwaliteiten tot lassersbaas wordt gepromoveerd, of de meewerkend voorman die werkplaats-chef wordt.

Voor deze specifieke groep van medewerkers verzorgen we standaard- en maatwerk trainingen. Deze trainingen sluiten zoveel mogelijk aan op de dagelijkse praktijk en werkomstandigheden van de deelnemers. Om dit te bereiken houden onze trainers vooraf met elke deelnemer een intake-gesprek op diens werkplek.

Het resultaat van onze trainingen is dat deelnemers effectiever functioneren. Ze hebben geleerd hoe ze hun eigen kwaliteiten en die van collega’s en ondergeschikten optimaler kunnen inzetten. Zodat een ieder lekkerder in zijn vel zit en beter presteert. De werksfeer verbetert en dat heeft natuurlijk weer een positief effect op het bedrijfsresultaat.

Behalve dat onze trainingen praktijkgericht zijn en individueel worden afgestemd, proberen we ook aan te sluiten op de actualiteit. Voorbeelden hiervan zijn de trainingen ‘Leidinggeven, de voetbalcoach als voorbeeld’ en ‘Leidinggeven aan jongeren’.

Certificaat
Na voltooiing van de training ontvangt de deelnemer een deelnamecertificaat.

In-company training
Indien u een (standaard) training in-company wilt uit laten voeren, kunt u contact met ons opnemen.

Aantal deelnemers
Om te kunnen garanderen dat er zowel aan kennisoverdracht als aan vaardigheden gewerkt wordt, bestaat een groep uit 10 tot 16 deelnemers.